Vliegtickets Cambodja

Vliegtickets Cambodja

Busnetwerken overheersen in Cambodja, vliegen is nog veel minder gewoon dan in andere landen in de regio. Toch ontwikkeld het land zich ook op dit gebied en verwerkt het land steeds meer (internationale) vluchten. Vliegtickets Cambodja kun je ook aanschaffen voor binnenlandse vluchten, maar dit is in weinig gevallen de beste optie. Naar Cambodja vliegen is echter prima te doen. Begin je reis bijvoorbeeld met een vliegticket naar Phnom Penh.

Waarheen vliegen?

Cambodja kent op het moment drie internationale vliegvelden. De hoofdstad Phnom Penh heeft het grootste vliegveld. Sihanoukville heeft ook een internationaal vliegveld maar kent nog weinig regelmatige verbindingen. Vanuit Nederland heb je een vaak een betere verbinding met Phnom Penh maar met een tussenstop in een stad als Bangkok is alles mogelijk. Een lowcost airline als AirAsia heeft verbindingen met Kuala Lumpur en ook vanaf steden in Vietnam, Thailand en China is een vlucht naar Cambodja prima te boeken.

Hieronder vind je een overzicht van de internationale vliegvelden van Cambodja, inclusief de airlines met de meest interessante verbindingen voor backpackers.

Vliegveld Stad Belangrijke airlines
Phnom Penh International Airport Phnom Penh Cambodia Airways, Cambodia Angkor Air, Emirates, AirAsia & Vietnam Airlines
Siem Reap International Airport Siem Reap Cambodia Airways, Cambodia Angkor Air, AirAsia & Vietnam Airlines
Sihanouk International Airport Sihanoukville Cambodia Airways, Cambodia Angkor Air & AirAsia

Vliegtickets Cambodja boeken

We raden aan om een aantal Nederlandse aanbieders te vergelijken. Door unieke kortingen zijn zij vaak nog goedkoper. Vanwege hun uitstekende service is Cheaptickets.nl onze favoriet.

Vergelijk de goedkoopste vliegtickets Cambodja

Er kan veel verschil zitten tussen de verschillende aanbieders van vliegtickets. Je doet er daarom verstandig om alle mogelijkheden tot vliegen naar Cambodja te vergelijken. Niet alleen door verschillende data te vergelijken maar ook verschillende vertrek- en aankomst vliegvelden. Uit onze ervaringen zijn een aantal mogelijkheden het beste gebleken, dit zijn onze favorieten:

Cheaptickets.nl
WTC.nl
Vliegtickets.nl

Wees sociaal