Visum Cambodja

Visum Cambodja

Het aanvragen van een visum Cambodja kun je makkelijk doen als je het land binnenkomt. Als je via de internationale luchthavens Siem Reap of Phnom Penh arriveert kun je daar ter plekke een visum regelen. Voor 35 Amerikaanse Dollars (voorheen 20)krijg je een toeristenvisum voor dertig dagen. Net zoals alle andere landen moet je ook in Cambodja een paspoort hebben dat zes maanden na je vertrek nog geldig is.

Visum Cambodja via land

Als je Cambodja via land binnen wilt komen dien je uiteraard ook een visum te hebben. Zowel vanuit Thailand, als Vietnam en Laos moet dit niet een probleem zijn. Als je wat pech hebt probeert een douaneambtenaar je meer te laten betalen dus let hier goed op. Als je vanuit Bangkok komt kun je ook bij de ambassade van Cambodja een visum krijgen. Ook op het bekende Khao San Road in Bangkok zijn vele winkels waar je een visum Cambodja kunt aanvragen.

Online aanvragen

Wil je liever alvast online je visum voor Cambodja aanvragen? Maak dan gebruik van E-Visums, een bekende partij met veel ervaring.

YourVisa

YourVisa is een visumbureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van visa voor landen in Oost-Europa, Afrika en Azië. Voor deze landen verzorgen zij zowel toeristische als zakelijke visa, en daarnaast bieden zij ook uitnodigingen aan voor de landen waarvoor dit noodzakelijk is. Door de jarenlange ervaring van YourVisa en de goede connecties die zij in die periode hebben opgebouwd, zijn zij in staat om hun diensten tegen een scherp tarief aan te bieden. YourVisa streeft ernaar om een goede service te bieden. Zo proberen zij hun klanten altijd persoonlijk te helpen en van advies te voorzien. Een ideaal begin voor als je gaat backpacken!

Wees sociaal