Vrijwilligerswerk Laos

Vrijwilligerswerk Laos

Laos is een van onze favoriete landen in Azië. De hoogtepunten zijn wellicht schaarser dan in andere landen, maar dit wordt zeker goed gemaakt. De bevolking is bijzonder vriendelijk, het land is authentieker dan andere landen in Zuidoost-Azië en de natuur is er prachtig. Juist deze factoren maken het fijn om vrijwilligerswerk in Laos te doen. De arme, maar aardige bevolking waardeert de hulp die je kan bieden zeker. Bovendien is Laos een leuk land om een langere tijd te verblijven, de sfeer is er relaxt.

Mogelijkheden

Er zijn meerdere vrijwilligerswerk projecten te vinden in Laos. Veel daarvan zijn in of rondom de hoofdstad Vientiane. Je kun hier onder andere Engelse les geven op een school. Als je Engels niet goed genoeg is kan je op diezelfde school ook helpen met constructie werkzaamheden, om de school in goede staat te houden. Je kunt ook medisch werk verrichten, in een revalidatiecentrum. Naast het doen van vrijwilligerswerk in Laos heb je ook genoeg vrije tijd. Hierin kan je op eigen houtje het land verkennen. Doordat je langere tijd in dezelfde plaats bent heb je de mogelijkheid om dit echt te leren kennen en meer van de lokale cultuur te leren. Een paar weken in Laos is ook goed te combineren met Thailand, Cambodja of Vietnam. Na afloop of voordat je vrijwilligerswerk begint kan je een of meerdere van deze landen bezoeken!

Vrijwilligerswerk in Laos

Vrijwilligerswerk Laos doen

Lijkt het doen van vrijwilligerswerk in Laos je iets? Bezoek dan de website van Travel Active. Zij hebben een aantal projecten in Laos lopen. Bekijk of er wat voor jou bij zit, vraag meer informatie aan en regel je vrijwilligersproject in Laos. Het is een betrouwbare, Nederlandse organisatie. Hierdoor weet je zeker dat alles goed geregeld wordt en je daar daadwerkelijks iets nuttigs kunt doen.