Inentingen Laos

Inentingen Laos

Als je Laos gaat bezoeken is het verstandig om van te voren een aantal inentingen te laten zetten. Gelukkig sluiten deze inentingen Laos goed aan bij de vaccinaties die je nodig hebt voor andere landen in Zuidoost-Azië. Als je bijvoorbeeld maar een week in Laos wilt verblijven en daarna twee weken in Thailand heb je aan dezelfde inentingen vaak voldoende. De lengte van je reis is dan ook van grote invloed op welke inentingen je nodig hebt, net zoals de locaties in Laos die je bezoekt.

Verplichte vaccinaties Laos

Alleen als je binnen zeven dagen voor je aankomst in Laos in een land bent geweest waar gele koorts heerst dien je hier verplicht een vaccinatie tegen te hebben. Gele koorts komt alleen voor in bepaalde gedeeltes van Zuid-Amerika en Afrika en dus niet in andere landen in Azië.

Inentingen Laos

Deze vaccinaties worden sterk aanbevolen als je Laos bezoekt:

  • Hepatitis A
  • DTP (Difterie, Tetanus en Polio)

Als je een aantal maanden naar Laos of andere landen in Zuidoost-Azië gaat heb je ook inentingen voor buiktyfus, rabiës en Hepatitis B nodig. In sommige gevallen komen daar ook inentingen voor tuberculose en Japanse encefalitis nodig, overleg hierover bij je afspraak.

Malaria

Er komt in grote gedeeltes van Laos malaria voor. Sowieso raden we aan je altijd in te smeren met DEET en eventueel een klamboe te gebruiken. Verder kan je ook malariapillen slikken, vraag dit even na bij je dokter of dit voor jou reis nodig is.

Waar je inentingen Laos laten zetten?

De beste optie om je inentingen te laten zetten is onze ogen Thuisvaccinatie.nl. Zij hebben een netwerk van erkende artsen die bij je thuis of op je werk langskomen om je te vaccineren. Je hoeft hier bovendien geen vrije dag voor te nemen, ook in de avond of in het weekend kan je worden geholpen. Je zou verwachten dat dit veel extra geld kost maar je bent ongeveer voor dezelfde prijs klaar als bij de concurrentie! Ze zijn bovendien gespecialiseerd in reisvaccinaties dus ook voor vragen over jouw specifiek reis kun je bij ze terecht, zo kan je dus met een gerust hart op reis. Lees hier meer over de werkwijze van Thuisvaccinatie.nl.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

Vaccinaties en advies aan huis
Ook ’s avonds en in het weekend
Geheel of gedeeltelijk vergoed
Vaccinaties door gekwalificeerde medici
Meer dan 20.000 klanten

Thuisvaccinatie