Overnachten Laos

Overnachten Laos

Goedkoop overnachten Laos is prima mogelijk. Voor een echte lowbudget kamer ben je maar een paar euro kwijt. In grotere steden als Luang Prabang en Vientiane ben je het duurst uit maar ook hier is het goed betaalbaar. Reken in deze steden op iets meer dan €5,- voor een tweepersoonskamer per nacht. Een hotelkamer in een middenklasse hotel heb je voor ergens tussen de €15 en €20.

Goedkoop overnachten Laos

Weinig guesthouses of andere aanbieders van lowbudget kamers hebben een reserveringssysteem. Online een kamer boeken is sowieso bijna onmogelijk en ook bellen is niet altijd een optie. Bij de meeste toko’s is het dan ook gewoon zaak langs te gaan en navraag doen naar de beschikbaarheid. Vaak hebben ze nog wel iets voor je over. Wij raden je aan altijd even de kamer te controleren voordat je betaald, een aantal keer zijn we kamers tegengekomen waar we echt geen cent voor over zouden hebben. Dit raden we in principe voor elke kamer aan maar zeker in Laos kan de kwaliteit nog wel eens tegenvallen. Altijd even checken dus. Onderhandelen over de kamerprijs is heel normaal in Laos en per nacht kan je er meestal toch wel een euro of twee afhalen. Voor Nederlandse standaarden niet zoveel maar in Laos kan je er een hoop mee doen.

Overnachten Laos

Online kamers boeken

In principe raden we aan gewoon ter plekke iets te zoeken maar in drukke periodes of wegens andere redenen kan het handiger zijn van te voren een kamer te boeken. Hoewel Laos niet bepaald het meest ontwikkelde land ter wereld is, zeker op het gebied van internet, kan je meer en meer kamers online boeken. Zo kan je via Trivago steeds meer hotels en hostels vergelijken!

Reisgids

Schaf voor je vertrek een reisgids over Laos (of meerdere landen in Azië) aan. Hierin staan naast de tips die je kan verwachten over Laos ook adressen van verschillende accommodaties. Altijd handig als je weinig zin hebt om te zoeken of het aanbod in de de buurt schaars is.

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0