Vliegtickets Laos

Vliegtickets Laos

Laos is een vrij arm land, zonder een goed ontwikkelde infrastructuur. Veel (internationale) vliegvelden zijn er daarom ook niet te vinden. Als je vliegtickets naar Laos wilt kopen heb je eigenlijk maar twee echte keuzes; Vientiane of Luang Prabang. Veel backpackers beginnen hun reis in buurlanden als Thailand of Vietnam, maar ook Laos is een prima optie.

Waar naartoe vliegen?

Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Laos, maar je kunt wel gewoon een vliegticket boeken bij een Nederlandse aanbieder en dan vlieg je via een andere stad naar Laos. Vientiane is je beste optie. De hoofdstad heeft het grootste vliegveld van het land en ontvangt de meeste vluchten.

Hieronder vind je een overzicht van de internationale vliegvelden van Laos, inclusief de airlines met de meest interessante verbindingen voor backpackers.

Vliegveld Stad Belangrijke airlines
Wattay International Airport Vientiane Lao Airlines, Lao Skyway, AirAsia, Thai Airways, Scoot & Vietnam Airlines
Luang Prabang International Airport Luang Prabang Lao Airlines, Lao Skyway, AirAsia, Bangkok Airways, Scoot & Vietnam Airlines
Pakse International Airport Pakse Lao Airlines & Lao Skyway

Vliegtickets Laos boeken

Er kunnen grote verschillen zitten tussen de prijzen van vliegtickets Laos. Dit heeft een aantal factoren. Allereerst verschilt het natuurlijk per airline, de ene is goedkoper dan de andere. Ook de route die je aflegt is bepalend. Er zijn dus geen directe vluchten vanuit Nederland naar Laos, hierdoor zijn er veel verschillende routes die je kunt nemen. De data waarop je vliegt zijn ook van grote invloed. Om toch een zo goedkoop mogelijk vliegticket Laos te boeken is het verstandig meerdere aanbieders te vergelijken. Er zijn in Nederland een aantal websites actief die alle vliegtickets vergelijken en waar je ook gelijk kunt boeken. Zelfs binnen deze aanbieders zit echter vaak nog behoorlijk verschil, wij raden daarom aan alle onderstaande websites te vergelijken!

Cheaptickets.nl
Vliegtickets.nl
Schipholtickets.nl

Wees sociaal