Rondreis Laos

Rondreis Laos

Uiteraard kun je als backpacker prima terecht in Laos. Maar ook een rondreis Laos is zeker aan te raden. Er zijn verschillende soorten rondreizen, die je er kunt maken. Zo kun je een groepsreis maken, maar ook individueel door het land trekken. Door te kiezen voor een rondreis Laos, kun je snel ontdekken hoe dit land is. Het is een geweldig land met volop verschillende landschappen. Ook kun je zelf bepalen hoe duur of goedkoop je rondreis wordt. Naast de vele bezienswaardigheden en landschappen die je zult zien kan je ook genieten van het lokale eten. De Franse invloeden, uit de koloniale tijd, zijn nog volop terug te vinden. Bij sommige bakkers kan je ook gewoon een stokbrood halen, voor veel reizigers een welkome afwisseling voor het ontbijt.

Combineer Laos

Niet alleen de backpackers maar ook andere toeristen combineren een bezoek aan Laos vaak met een bezoek aan buurlanden als Thailand, Cambodja en Vietnam. En waarom zou je dit ook niet doen? Als je eenmaal hier in de buurt ben kun je gemakkelijk over het land naar deze buurlanden reizen. Via het noorden van Laos kun je gemakkelijk de oversteek maken naar Thailand. In dit noorden maak je tochten door wilde landschappen met geweldige uitzichten. Je kunt wandelen in deze gebieden en ook de verschillende olifanten opvang centra gaan bezoeken. Vanuit het zuiden van Laos kan je je rondreis vervolgen naar Cambodja.

Waar boek jij je rondreis Laos?

Je kunt op het internet de verschillende rondreizen naar Laos en door Laos met elkaar vergelijken. Veel reisbureaus combineren een rondreis Laos met Thailand en/of Cambodja. Maar ook een reis door alleen Laos is natuurlijk mogelijk. De meeste reizen zijn van een periode van tussen de twee en drie weken. Genoeg tijd om Laos te ontdekken, maar als je ook de buurlanden wilt zien heb je in onze ogen wel minimaal drie weken nodig. Uit onze ervaringen met reizen naar Azië kunnen wij de volgende reisbureaus aanbevelen om je reis bij te boeken:

Riksja Laos