Visum Laos

Visum Laos

Bij het binnenkomen van Laos kan je visum-on-arrival krijgen. Op de luchthavens van Vientiane, Pakse, Savannakhet en Luang Prabang kan je bij aankomst een visum aanvragen. Voor 30 Amerikaanse Dollars en een paspoort krijg je een visum Laos voor dertig dagen terug. Je paspoort moet nog zes maanden na je vertrek uit Laos geldig zijn.

Visum Laos aanvragen

Via land kan je bij bijna elke grensovergang een visum krijgen, op dezelfde voorwaarden als op een luchthaven. Alleen bij de grensovergang tussen Thailand en Laos tussen Thai Li en Nam Huang kan je geen visum-on-arrival krijgen. Probeer dus deze grensovergang te vermijden of je kan van te voren een visum voor Laos aanvragen.

YourVisa

YourVisa is een visumbureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van visa voor landen in Oost-Europa, Afrika en Azië. Voor deze landen verzorgen zij zowel toeristische als zakelijke visa, en daarnaast bieden zij ook uitnodigingen aan voor de landen waarvoor dit noodzakelijk is. Door de jarenlange ervaring van YourVisa en de goede connecties die zij in die periode hebben opgebouwd, zijn zij in staat om hun diensten tegen een scherp tarief aan te bieden. YourVisa streeft ernaar om een goede service te bieden. Zo proberen zij hun klanten altijd persoonlijk te helpen en van advies te voorzien. Een ideaal begin voor als je gaat backpacken!

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0