Vliegtickets Iran

Vliegtickets Iran

Het aantal toeristen dat jaarlijks naar Iran reist neemt de laatste jaren behoorlijk toe. Wij snappen het wel, het land is prachtig en de mensen zijn ontzettend vriendelijk. Ook de relaties tussen de regering van Iran en de regeringen van de westerse wereld worden steeds beter. Het aantal vluchten naar Iran stijgt hierdoor ook. Zo ook vanuit Nederland, waarvandaan nu twee rechtstreekse vluchten naar Teheran gaan. Vliegtickets naar Iran zijn gelukkig nog erg goedkoop, mede hierdoor is het wat ons betreft nu de ideale tijd om naar Iran te reizen.

Vliegen naar Iran

KLM heeft recentelijk haar rechtstreekse vluchten met Iran weer hervat. Ook Iran Air vliegt rechtstreeks vanuit Amsterdam naar de Iranese hoofdstad Teheran. Dit zijn vaak de goedkoopste en zeker de makkelijkste verbindingen met Iran. Andere Europese airlines bieden ook vluchten naar Iran aan vanaf onder andere Parijs, Frankfurt, Istanboel en Londen.

Ook vanuit andere landen in Azië kun je naar Iran vliegen. Zo gaan er rechtstreekse vluchten vanuit onder andere Bangkok, Kuala Lumpur, Phuket en Beijing.

Vliegtickets Iran boeken

Uit onze reiservaringen en tientallen uren vergelijken van de prijzen en andere mogelijkheden hebben we onze favoriete Nederlandse vliegticket aanbieders geselecteerd. Bij deze bedrijven kun je het beste terecht voor de goedkoopste vliegtickets Iran. Dankzij goede deals met airlines hebben zij vaak de beste prijzen. Het kan zeker geen kwaad om de onderstaande aanbieders onderling ook nog eens te vergelijken, het komt vaak voor dat daar ook nog prijsverschillen in zitten.

Cheaptickets.nl
Skyscanner