Visum Taiwan

Visum Taiwan

In tegenstelling tot wat veel nog denken werkt een visum Taiwan totaal anders dan een visum voor China. Waar je in China van te voren een visum moet aanvragen – waar best veel werk in gaat zitten – is dit voor Taiwan helemaal niet nodig. Bij aankomst krijg je een visum voor 90 dagen. Dit is bovendien helemaal gratis.

Visum Taiwan

Om in aanmerking te komen voor het gratis visum van 90 dagen dien je wel over een paspoort te beschikken dat nog minimaal 6 maanden geldig is. Officieel dien je ook een bewijs van vertrek te hebben, maar hier wordt eigenlijk nooit naar gevraagd. Let er wel op dat deze 90 dagen ter plekke niet te verlengen zijn. Als je van te voren weet dat je langer wilt blijven kun je dus beter wel alvast een visum Taiwan aanvragen.

Wees sociaal