Inentingen Taiwan

Inentingen Taiwan

Als je alleen Taiwan bezoekt tijdens je reis heb je in de meeste gevallen geen inentingen nodig. Pas als je een langere tijd in Taiwan verblijft doe je er verstandig aan om je te laten inenten. Dit geldt echter ook als je langere tijd door Azië reist en Taiwan een onderdeel van je reis is.

Verplichte vaccinaties Taiwan

Zoals voor bijna heel Azië het geval is dien je verplicht ingeënt te zijn voor gele koorts als je net uit een land komt waar gele koorts voorkomt. Dit is alleen in een aantal landen in Afrika en Zuid-Amerika het geval. Als je rechtstreeks uit Europa of een ander land in Azië komt hoef je hier dus niet geprikt voor te worden.

Inentingen

Pas als je langer dan drie maanden in Taiwan verblijft worden er een aantal vaccinaties aangeraden. Als je echter een maand in Taiwan reist en twee maanden in een ander land in Azië worden deze vaccinnaties vaak ook aangeraden. Overleg in dit geval met je dokter wat je moet doen. Deze inentingen heb je nodig als je langer dan drie maanden reist:

 • Hepatitis B
 • Tuberculose (in sommige gevallen)
 • Japanse encefalitis (in sommige gevallen)
 • Malaria

  Malaria komt gelukkig niet voor in Taiwan. Als er veel muggen aanwezig zijn kan het toch verstandig zijn om DEET te gebruiken.

  Waar je inentingen Taiwan laten zetten?

  De beste optie om je inentingen te laten zetten is onze ogen Thuisvaccinatie.nl. Zij hebben een netwerk van erkende artsen die bij je thuis of op je werk langskomen om je te vaccineren. Je hoeft hier bovendien geen vrije dag voor te nemen, ook in de avond of in het weekend kan je worden geholpen. Je zou verwachten dat dit veel extra geld kost maar je bent ongeveer voor dezelfde prijs klaar als bij de concurrentie! Ze zijn bovendien gespecialiseerd in reisvaccinaties dus ook voor vragen over jouw specifiek reis kun je bij ze terecht, zo kan je dus met een gerust hart op reis. Lees hier meer over de werkwijze van Thuisvaccinatie.nl.

  De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

  Vaccinaties en advies aan huis
  Ook ‘s avonds en in het weekend
  Geheel of gedeeltelijk vergoed
  Vaccinaties door gekwalificeerde medici
  Meer dan 20.000 klanten

  Thuisvaccinatie