Visum Taiwan

Visum Taiwan

In tegenstelling tot wat veel mensen nog denken werkt een visum Taiwan totaal anders dan een visum voor China. Waar je in China van te voren een visum moet aanvragen – waar best veel werk in gaat zitten – is dit voor Taiwan helemaal niet nodig. Bij aankomst krijg je een visum voor negentig dagen. Dit is bovendien helemaal gratis.

Visum Taiwan

Om in aanmerking te komen voor het gratis visum van negentig dagen dien je wel over een paspoort te beschikken dat nog minimaal zes maanden geldig is. Officieel dien je ook een bewijs van vertrek te hebben, maar hier wordt eigenlijk nooit naar gevraagd. Let er wel op dat deze negentig dagen ter plekke niet te verlengen zijn. Als je van tevoren weet dat je langer wilt blijven kun je dus beter wel alvast een visum aanvragen.

E-Visums

Als je online een visum wilt aanvragen kun je gebruik maken van de site E-Visums.nl. Dit is een betrouwbare, Nederlandse site met veel ervaring en een uitstekende service. Ideaal als je met iDeal wilt betalen, een gecompliceerdere visumaanvraag hebt of graag je aanvraag doet bij een partij met een goede helpdesk. Voor Taiwan is het voor de meeste reizigers niet nodig om online een visum aan te vragen.


Visum Taiwan


Lees verder over Taiwan