Vliegtickets Nepal

Vliegtickets Nepal

Je kunt, via India of Tibet, over het land naar Nepal gaan, maar vliegen is verreweg de meest gekozen optie. Vliegtickets Nepal zijn dan ook iets wat je zeker moet regelen voor je reis. Met onze tips kun je hier hopelijk flink wat euro’s op besparen.

Waar naartoe vliegen?

Je hebt eigenlijk maar één keuze als je wilt vliegen naar Nepal. Het Tribhuvan vliegveld is namelijk het enige vliegveld in Nepal dat internationale vluchten verwerkt. Gelukkig heeft dit vliegveld, gelegen net buiten Kathmandu, wel genoeg vluchten met andere steden in Azië. Zo kun je onder andere vliegen op en vanaf Bangkok, Delhi, Kuala Lumpur, Abu Dhabi en Lhasa.

Vliegveld Stad Belangrijke airlines
Tribhuvan International Airport Kathmandu Nepal Airlines, Turkish Airlines, Etihad Airways, Air India & Thai Airways

Goedkope vliegtickets Nepal

Je hebt dus maar één keuze wat betreft het vliegveld waar je in Nepal op kunt vliegen. Omdat de verbindingen met Europa beperkt zijn, heb je ook weinig keuzes wat betreft de vliegvelden vanaf waar je naar Nepal kunt vliegen. Toch kan het geen kwaad om ook de opties in steden als Düsseldorf, Frankfurt en Brussel te bekijken. Het kan zomaar zijn dat je een goedkopere vlucht vindt.

Een andere tip om geld te besparen op je vliegticket naar Nepal is om de verschillende data te vergelijken waarop je vliegt. Enkele dagen eerder of later vliegen kan een groot verschil maken. Ook is het over het algemeen voordeliger om te vliegen op dinsdag, woensdag en donderdag in vergelijking met de dagen in en rondom het weekend.

Binnenlandse vluchten Nepal

Voor internationale vluchten heb je dus maar één keuze maar voor binnenlandse vluchten Nepal heb je gelukkig meer keuze. Het Tribhuvan vliegveld bij Kathmandu heeft ook binnenlandse vluchten maar ook de vliegvelden van onder meer Pokhara, Biratnagar en Nepalgunj zijn bereikbaar. Vliegtickets Nepal voor deze vluchten kun je ook bij alle bovenstaande sites boeken.

Vliegtickets Nepal boeken

Alle bekende vliegticket vergelijk sites bieden vliegtickets Nepal aan. Wel kan er soms nog wat verschil zitten in de prijzen die ze aanbieden. Wij hebben altijd goede ervaringen met Tix.nl gehad, zowel qua prijs als qua service. Vergelijk ook de andere onderstaande websites voordat je het vliegticket boekt.

TIX.nl
Cheaptickets.nl
Vliegtickets.nl