Overnachten Nepal

Overnachten Nepal

Goedkoop overnachten in Nepal is prima te doen, mits je in de toeristische gedeeltes verblijft. In grotere steden als Kathmandu, Pokhara, Patan en Bhaktapur zijn er voldoende accommodaties. Je vindt hier niet alleen hotels maar ook betaalbare guesthouses en hostels. Vooral guesthouses zijn er genoeg. Zeker in de hoofdstad Kathmandu zul je niet veel moeite hoeven te doen om een goedkope accommodatie te vinden. Overnachten Nepal is lastiger als je de Kathmandu vallei verlaat en meer richting het platteland gaat. Naast in de eerder genoemde steden kun je ook rond Annapurna goed terecht.

Alle informatie over Nepal op BackpackenInAzie.nl is geschreven voor de verwoestende aardbeving van 25 april 2015. Tijdens deze ramp zijn vele bezienswaardigheden verwoest. Ook de infrastructuur heeft grote schade opgelopen. Hou er rekening mee dat onze informatie momenteel niet up to date is. Wel raden we iedereen aan Nepal weer te bezoeken. In dit blog dat we hebben geschreven lees je over de nieuwe situatie en waarom je Nepal juist nu niet moet overslaan!

De kosten

De guesthouses zijn goedkoop in Nepal. Voor enkele euro’s heb je een simpele maar prima kamer. Als je op 5 euro per dag rekent voor een overnachting moet je hier meer dan genoeg aan hebben. In de grote steden is dit sowieso geen probleem, in de kleinere plaatsen moet je er wel rekening mee houden dat het aanbod beperkt is en je soms geen andere keuze hebt dan een bepaalde kamer nemen.

Overnachten Filipijnen

Eerste overnachting in Nepal

Wij zijn er altijd voorstander van om voor je eerste nacht in een land je kamer van te voren te reserveren. Het is niet relaxt om na een lange vlucht nog te moeten zoeken naar een kamer. Ook willen we vanwege die vlucht net iets meer luxe voor de eerste nacht. Gelukkig kan je in Nepal ook voor een goede prijs een hotel kamer reserveren. Voor 20 euro heb je echt een prima kamer, waar je met wat extra comfort kunt bijkomen.

Accommodaties bekijken en vergelijken

Op Trivago vind je alle accommodaties in Nepal die online te vinden zijn. Zij vergelijken alle aanbieders, waardoor je de beste prijzen kunt bekijken. Bovendien zijn ook steeds meer guesthouses in Nepal op het internet te vinden en te boeken. Bekijk daarom de mogelijkheden en reserveer eventueel alvast je kamer.

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0