Het leukste uitgaan in Azië

Het leukste uitgaan in Azië

Hoewel je ontzettend veel gaat zien, culturen gaat ontdekken en leuke activiteiten gaat ondernemen ben je natuurlijk gewoon op vakantie. En bij vakantie hoort, in onze ogen, uitgaan. Niet iedereen denk bij Azië meteen aan goede uitgaansmogelijkheden maar er zijn wel degelijk genoeg locaties waar je terechtkunt. Zelf hebben we al behoorlijk wat locaties kunnen testen en kunnen we onze favoriete uitgaan locaties in Azië met je delen. Dit is onze top 5:

1) Koh Phangan

Koh Phangan is een makkelijke keuze als onze nummer 1. Dit Thaise feest eiland is wereldberoemd om de Full Moon party’s die hier plaats vinden. Absoluut een geweldige ervaring om mee te maken en zeker een must do tijdens je bezoek aan Thailand. Ook als het geen volle maan is zijn er gelukkig genoeg leuke feesten te vinden.


2) Bali

Bali is een favoriete bestemming bij vele toeristen en ook bij backpackers. Er zijn veel redenen voor deze populariteit, maar de goede uitgaansgelegenheden is er zeker één van. In het centrum van Kuta vind je de meeste clubs en bars. Ook de beachclubs die je onder meer in Seminyak, Canggu en Uluwatu vindt zijn ontzettend leuk. Bekijk ook ons overzicht van de leukste clubs van Bali.


3) Bangkok

Dit keer geen eiland maar een levendige metropool. Het nachtleven van Bangkok is berucht en dit is voor een reden. Wellicht niet voor iedereen geschikt, maar goed uitgaan kun je hier zeker. Bezoek bijvoorbeeld een van de leuke rooftop bars in Bangkok.


4) Tokyo

Uitgaan in Tokyo is compleet anders dan in de andere locaties op onze lijst maar dat maakt het niet minder leuk. Karaoke, clubs en loungebars zijn hier meer in trek dan de feesten op het strand maar de beleefde Japanners zijn ’s nachts een stuk uitbundiger dan je zou denken.

Tokyo


5) Goa

De Indiase deelstaat Goa staat bekend om de uitbundige trance/house/techno feesten. Dit in combinatie met zon, zee, strand en vooral veel drugs en je hebt een paar van de leukste feesten in heel Azië.

Goa