Overnachten Singapore

Overnachten Singapore

Een overnachting in Singapore is lang niet zo goedkoop als in andere landen in Zuidoost-Azië. Singapore is een modern land en ook één van de meest welvarende ter wereld. Vergeleken met een land als Laos is dit een compleet andere wereld. Dit geldt voor alles in Singapore, maar al helemaal voor het overnachten. Bungalows en dergelijke zijn in de stad uiteraard niet te vinden. Je zult het uitsluitend met hostels of hotels moeten doen. De prijs van een hostel is op zich nog te betalen maar voor een kamer in een redelijk hotel betaal je al gauw tientallen euro’s per nacht.

Little India

Als backpacker kun je het beste in de wijk Little India terecht. Hier vind je de meeste goedkopere accommodaties. Als je van te voren niks hebt gereserveerd kun je het beste hierheen gaan om een kamer te zoeken. Ook hier is het lang niet zo makkelijk als in andere steden in Zuidoost-Azië, maar je hebt hier wel de beste kans.

Hotels in Singapore

Wereldberoemd is het Marina Bay Sands hotel. Voor de meeste backpackers is dit niet te betalen, maar mocht je nog wat geld over hebben is dit wel een hele bijzondere ervaring. Ook andere hotels in Singapore zijn dus prijzig. Voor een hotelkamer betaal je al gauw 50 euro per nacht voor een kamer. Voor deze prijs heb je dan nog niet eens een echt goed hotel, maar gewoon een simpele kamer.

Overnachten Singapore

Hostels in Singapore

Ook voor hostel kamers moet je nog flink wat euro’s neerleggen. Standaard hostels met normale bedden kosten al gauw 30 euro per nacht. Er zijn wel wat goedkopere te vinden, maar deze zijn niet altijd even goed.

Prijzen vergelijken en je kamer reserveren

Het steeds bekender wordende Trivago vergelijkt alle aanbieders van accommodaties in Singapore. Door hiervan gebruik te maken weet je zeker dat je alle mogelijkheden bekijkt en niet te veel betaalt voor je kamer. Een aanrader dus!

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0