Vliegtickets Singapore

Vliegtickets Singapore

Je kunt via het Maleisisch schiereiland over land naar Maleisië reizen. Een goede optie als je beide landen wilt bezoeken. De meeste reizigers kiezen er echter toch voor om naar Singapore te vliegen. Op deze pagina beschrijven we hoe je vliegtickets naar Singapore kunt boeken en geven we tips hoe je hier geld op kunt besparen.

De opties

Singapore beschikt over één groot, internationaal vliegvelden. Er is tevens een kleiner vliegveld, maar dit wordt met name gebruikt voor privévluchten en is voor backpackers niet interessant. Het Singapore Changi Airport is een van de drukste vliegvelden ter wereld en wordt dankzij de goede voorzieningen regelmatig gekozen als beste vliegveld ter wereld. Er zijn rechtstreekse verbindingen met Amsterdam en de meeste grote steden in Azië en elders in de wereld.

Hieronder vind je een overzicht van de aanwezige airlines met de meest interessante verbindingen voor backpackers.

Vliegveld Belangrijke airlines
Singapore Changi Airport KLM, Singapore Airlines, Silk Air, AirAsia, Jetstar Asia Airways, Scoot, Emirates & Garuda Indonesia

Goedkope vliegtickets Singapore

Je hebt dus geen keuzes wat betreft het vliegveld waar je naartoe kunt vliegen. Wat betreft het vertrekvliegveld heb je wellicht meer opties. Vergelijk ook de prijzen van andere vliegvelden in de buurt, dit kan veel geld schelen. Zo kan vliegen vanaf steden als Frankfurt en Brussel soms goedkoper zijn dan van Amsterdam.

Een andere belangrijke tip om geld te besparen op je vliegticket is om verschillende data te vergelijken waarop je kunt vliegen. Enkele dagen eerder of later vliegen kan veel geld schelen. Probeer eerst de verschillende data te vergelijken voordat je jouw reist vastlegt.

Vliegtickets Singapore boeken

Uit onze ervaringen kunnen wij onderstaande websites aanraden als je een vliegticket naar Singapore wilt boeken. We raden aan om deze websites tevens te vergelijken, ook dit kan zomaar nog wat geld schelen.

Cheaptickets.nl
TIX.nl
Vliegtickets.nl