Inentingen Mongolie

Inentingen Mongolie

Net zoals voor de meeste andere landen in Azië heb je ook voor Mongolië een aantal vaccinaties nodig. Gelukkig komt er in dit uitgestrekte land geen malaria voor maar er zijn wel een aantal andere virussen waar je voorzorgsmaatregelen voor zult moeten nemen. Welke inentingen Mongolië je precies nodig hebt zijn voornamelijk afhankelijk van hoe lang je in Mongolië of andere landen in Azië verblijft. De vaccinaties die je voor dit land nodig hebt komen namelijk sterk afhankelijk met diegene van andere landen in de regio. Als je een lange backpack reis maakt zul je daarom meerdere vaccinaties moeten laten zetten, maar gelukkig beschermen deze je in alle landen die je gaat bezoeken.

Inentingen Mongolië

Bij het bezoeken van Mongolië raden we je aan om de volgende inentingen te laten zetten:

  • DTP (Difterie, Tetanus en Polio)
  • Hepatitis A
  • BMR (als je geen inenting tegen mazelen hebt gehad)

Extra inentingen

De bovenstaande inentingen raden we aan voor alle reizen naar Mongolië. Als je echt een paar maanden door Azië gaat reizen is extra bescherming een goed idee. Bij een verblijf van meer dan drie maanden doe je er dan verstandig aan om ook inentingen tegen Hepatitis B en rabiës te laten zetten. Dit is van toepassing als je een paar maanden in Mongolië verblijft maar ook als je na een paar weken in Mongolië nog een aantal maanden in andere landen door Azië reist.

Waar je inentingen Mongolië laten zetten?

De beste optie om je inentingen te laten zetten is onze ogen Thuisvaccinatie.nl. Zij hebben een netwerk van erkende artsen die bij je thuis of op je werk langskomen om je te vaccineren. Je hoeft hier bovendien geen vrije dag voor te nemen, ook in de avond of in het weekend kan je worden geholpen. Je zou verwachten dat dit veel extra geld kost maar je bent ongeveer voor dezelfde prijs klaar als bij de concurrentie! Ze zijn bovendien gespecialiseerd in reisvaccinaties dus ook voor vragen over jouw specifiek reis kun je bij ze terecht, zo kan je dus met een gerust hart op reis. Lees hier meer over de werkwijze van Thuisvaccinatie.nl.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

Vaccinaties en advies aan huis
Ook ’s avonds en in het weekend
Geheel of gedeeltelijk vergoed
Vaccinaties door gekwalificeerde medici
Meer dan 20.000 klanten

Thuisvaccinatie