Vliegtickets Brunei

Vliegtickets Brunei

Als je Brunei wilt bezoeken heb je twee mogelijkheden om deze oliestaat te bereiken. Je kunt er vanuit het Maleisisch gedeelte van Borneo met de bus naartoe reizen, of je kunt het vliegtuig nemen. De meeste reizigers die naar Brunei gaan doen dit in combinatie met een bezoek aan het Maleisisch gedeelte van Borneo. Je kunt dan bijvoorbeeld van Miri via Brunei naar Kota Kinabalu reizen over land. Als je route er anders uitziet en je niet naar Miri gaat is een vliegticket interessanter. Door naar Brunei te vliegen kun je op een snelle manier toch dit land meenemen tijdens je reis. Op deze pagina vind je onze tips om goedkope vliegtickets naar Brunei te boeken.

De mogelijkheden

Brunei heeft een internationaal vliegveld met verbindingen met meerdere landen in de regio. Met name met Maleisië zijn er goede verbindingen. Zo gaan er dagelijks meerdere vluchten van Kuala Lumpur en Kota Kinabalu naar Brunei. Vanuit alle landen gaan er rechtstreekse vluchten vanuit onder meer Singapore, Manilla, Bangkok, Melbourne, Dubai, Hong Kong, Jakarta, Ho Chi Minh City, Denpasar, Surabaya, Shanghai en Seoul naar Brunei. De nationale luchtvaartmaatschappij van Brunei, Royal Brunei Airlines, voert het merendeel van deze vluchten uit. Ook AirAsia vliegt tussen Kuala Lumpur en Brunei, waardoor de prijzen laag liggen.

Hieronder vind je een overzicht van de aanwezige airlines met de meest interessante verbindingen voor backpackers.

Vliegveld Belangrijke airlines
Brunei International Airport Royal Brunei Airlines, Malaysia Airlines, Singapore Airlines, Cebu Pacific & AirAsia

Geld besparen

Om zoveel mogelijk geld te besparen op je vliegtickets Brunei is het handig om flexibel te zijn. Als je op een specifieke datum moet vliegen heb je niet zoveel keuze uit vluchten. Als je meerdere data vergelijkt heb je een grotere kans op een goedkoop vliegticket.

Daarnaast zijn er vaak grote verschillen in de prijzen van de verschillende aanbieders. Besteed een extra halfuur aan het vergelijken van de prijzen, het kan je zomaar enkele tientallen euro’s besparen.

Vliegtickets Brunei boeken

Zoals gezegd raden we aan om meerdere aanbieders te vergelijken. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van onze favoriete vliegticket aanbieders voor Brunei. Vergelijk deze om zo goedkoop mogelijk uit te komen.

Cheaptickets.nl
Vliegtickets.nl