In beeld: het veelzijdige Bali

In beeld: het veelzijdige Bali

Bali is de belangrijkste toeristische trekpleister van Indonesië. Het eiland is populair bij allerlei soorten toeristen. De zonvakantie liefhebbers kunnen er prima terecht, de meeste rondreizen door Indonesië brengen je ook in Bali en ook veel backpackers bezoeken het eiland. Logisch want je kunt opzettend veel doen op deze veelzijdige bestemming. De hoogtepunten beschrijven we op onze Bali pagina. Hieronder laten we de vele bezienswaardigheden en hoogtepunten zien aan de hand van prachtige foto’s.


Een van de vele schitterende rijstvelden


Bali
Pura Ulun Danu; een van de meest herkenbare bezienswaardigheden van BaliDe Gunung Kawi tempelBezoek zeker een van de sfeervolle beachclubs, vaak inclusief een prachtige infinity poolDe schitterende natuur van het eilandMonkey Forest in Ubud, altijd goed voor mooie plaatjes


Bali
De Tanah Lot tempel, gelegen op een rots net buiten de kust nabij CangguJe kunt ook heel goed surfen op Bali, met name aan de zuidkust van het eilandDe indrukwekkende Gunung Batur, de heilige vulkaan van BaliEen aantal van de mooiste rijstvelden van het eiland liggen in de buurt van het leuke plaatsje Ubud. Zoals de Tegallalang rijstvelden, te zien op de foto hierboven.