Vliegtickets Turkmenistan

Vliegtickets Turkmenistan

Als je naar Turkmenistan wilt reizen kun je dit over land doen of per vliegtuig. Op deze pagina beschrijven we de mogelijkheden om naar Turkmenistan te vliegen, wat de verschillende vliegvelden zijn, waar je een vliegticket kunt boeken en hoe je hier geld op bespaart.

Waar naartoe vliegen?

Als je naar Turkmenistan wilt vliegen heb je eigenlijk maar een optie. Het vliegveld van Ashgabat, de hoofdstad van Turkmenistan, is het enige internationale vliegveld van het land. Het is de thuisbasis van Turkmenistan Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij. Zij hebben ook de verreweg de meeste verbindingen met andere steden in Turkmenistan en andere landen. De verbindingen met Europa zijn echter beperkt. Er zijn rechtstreekse vluchten van onder meer Istanbul, Moskou en Sint Petersburg naar Ashgabat.

Binnenlandse vluchten

Turkmenistan is een relatief groot land. Als je beperkt de tijd hebt of geen lange afstanden wilt reizen kun je een binnenlandse vlucht nemen. Er zijn een aantal steden in Turkmenistan met een vliegveld met vaste verbindingen. Dit zijn, naast de hoofdstad Ashgabat; Balkanabat, Dashoguz, Atamyrat, Mary, Turkmenbashi en Turkmenabat.

Goedkope vliegtickets Turkmenistan

Om geld te besparen op je vliegticket naar Turkmenistan is het belangrijk om je flexibel op te stellen. Qua vliegveld waar je naartoe vliegt heb je dus niet zoveel keuze, maar het vliegveld vanaf waar je vertrekt kan wel een groot verschil maken. Als het een optie is raden we aan om deze mogelijkheden te vergelijken. Daarnaast is flexibiliteit in de data waarop je vliegt erg belangrijk. Enkele dagen eerder of later vliegen kan een enorm verschil maken. Bekijk eerst de prijzen van de ticket voordat je jouw reisschema vastlegt.

Vliegtickets Turkmenistan boeken

Voor het vergelijken van de goedkoopste vliegtickets en het daadwerkelijk boeken raden we aan om om Cheaptickets.nl te gebruiken. Zij beschikken over een goede service, een duidelijke website en uitstekende prijzen.