Vliegtickets Tadzjikistan

Vliegtickets Tadzjikistan

Zoals voor nog een aantal andere landen in Centraal-Azië geldt, kiezen de meeste reizigers die naar Tadzjikistan gaan er voor om over land naar Tadzjikistan te reizen. Zij combineren een bezoek aan Tadzjikistan met een bezoek aan andere landen in de regio. Zij reizen vervolgens via buurlanden als Kirgizië of Oezbekistan het land binnen. Vliegen naar Tadzjikistan is echter zeker ook een optie, al is het aanbod beperkt. Wij lichten de mogelijkheden op deze pagina voor het boeken van vliegtickets voor Tadzjikistan verder toe.

Waar naartoe vliegen?

Als je naar Tadzjikistan wilt vliegen heb je enkele opties. Dushanbe International Airport is verreweg het grootste vliegveld van het land en is je waarschijnlijke bestemmingen als je naar Tadzjikistan vliegt.

Hieronder vind je een overzicht van de internationale vliegvelden van Tadzjikistan, inclusief de airlines met de meest interessante verbindingen voor backpackers.

Vliegveld Stad Belangrijke airlines
Dushanbe International Airport Dushanbe Somon Air, Ural Airlines, Air Astana, Avia Traffic Company, Flydubai, Turkish Airlines & SCAT Airlines
Khujand Airport Khujand Somon Air, Ural Airlines, SCAT Airlines, & S7 Airlines
Kulob Airport Kulob Somon Air & Ural Airlines

Binnenlandse vluchten

Als je tijd wilt besparen kun je een binnenlandse vlucht nemen. Veel opties heb je echter niet. Er zijn alleen verbindingen tussen de hoofdstad Dushanbe en de steden Khorog en Khujand.

Goedkope vliegtickets Tadzjikistan

Als je geld wilt besparen op je vliegticket naar Tadzjikistan is het met name verstandig om verschillende data waarop je kunt vliegen te vergelijken. Enkele dagen eerder of later vliegen kan veel geld besparen. Het is met name vaak veel goedkoper om doordeweeks te vliegen. Wat betreft de vliegvelden heb je dus niet zoveel keuze, dus het vergelijken houdt daar snel op.

Vliegtickets Tadzjikistan boeken

Voor het boeken van een vliegticket Tadzjikistan raden we aan om Cheaptickets.nl te gebruiken. Zij beschikken over een goede service, een duidelijke website en uitstekende prijzen.