In beeld: Onze 3 favoriete Thaise eilanden

In beeld: Onze 3 favoriete Thaise eilanden

Er zijn tientallen Thaise eilanden die een bezoek waard zijn. Van grote, toeristische eilanden tot kleine, nauwelijks bezochte eilanden. Eerder brachten we al een beeldrapportage over onbekende Thaise eilanden. Nu lichten we onze 3 favoriete Thaise eilanden uit. We houden niet van de heel toeristische en drukke eilanden, maar kiezen voor de sfeervolle doch mooie eilanden. In willekeurige volgorde zijn dit onze favorieten:

Koh Chang

Koh Chang is het op een na grootste eiland van Thailand, maar wordt aanzienlijk minder bezocht dan de nummer een Phuket. De gevarieerde natuur en mooie kust maken het een ideaal eiland voor een leuke scooter tocht. Doordat het niet zo druk is kun je het eiland zelf wat verkennen en op zoek gaan naar lekker rustige stranden.

Koh Chang


Koh Chang 3


Koh Chang 2


Koh Chang 4


Koh Chang 5


Koh Tao

Koh Tao is het snorkel- en duikeiland van Thailand. Als je je PADI wilt halen kun je het beste hier terecht. Naast deze onderwater activiteiten is er nog meer te beleven op het eiland. Vooral in de avond is het leuk. Je kunt dan terecht in een van de vele gezellige bars.

Koh Tao


Koh Tao 2


Koh Tao Duiken 2


Koh Tao 4


Koh Tao 5


Koh Lipe

Koh Lipe is een heerlijk eiland als je vooral wilt chillen. Hier heerst een echte – uiterst relaxte – backpackerssfeer. Denk Pai, maar dan in de vorm van een eiland. Uiteraard kan je ook genieten van de mooie stranden en kan je de onderwaterwereld van dichtbij bekijken.

Koh Lipe 2


Koh Lipe


Koh Lipe 3


Koh Lipe 4


Koh Lipe 5