Vliegtickets Malediven

Vliegtickets Malediven

Backpackers weten de Malediven steeds vaker te vinden als prachtige reisbestemming in het zuiden van Azië. Er zijn weinig backpackers die uitsluitend voor de Malediven naar Azië gaan, maar de eilanden zijn heel goed te combineren met een bezoek aan nabijgelegen bestemmingen als Sri Lanka, India of zelfs Thailand. Grote kans dat je daarom vanuit een ander Aziatisch land naar de Malediven wilt vliegen, maar vanuit Nederland kan je ook voor een prima prijs naar deze schitterende stranden gaan. Beide opties voor het boeken van vliegtickets Malediven bespreken we hieronder.

Vliegen naar de Malediven vanuit Nederland

Er gaan nog geen directe vluchten van Nederland naar de Malediven. Ook KLM heeft de route nog niet in haar aanbod. Wie weet komt hier in de komende jaren nog verandering in. Met een of twee overstappen ben je echter voor een prima prijs in de Malediven. Turkish Airlines, Emirates, British Airways, Air Berlin en Etihad Airways zijn een aantal van de airlines waarmee je naar de Malediven kunt vliegen.

Bekijk bij het vergelijken ook de mogelijkheden vanaf nabijgelegen vliegvelden als Düsseldorf , Frankfurt en Brussel. De verbindingen kunnen hier wat sneller zijn dan vanaf Schiphol. Bovendien zijn deze vluchten soms ook goedkoper.

Vliegen naar de Malediven vanuit Azië

Zoals gezegd kan je de Malediven dus goed combineren met andere Aziatische landen. Sri Lanka is het dichtstbijzijnde eiland en daardoor vaak ook het voordeligst. Vlieg dan vanaf Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka. Ook vanuit Bangkok, Kuala Lumpur en Singapore heb je regelmatig goedkope vliegtickets Malediven.

Vliegtickets Malediven boeken

Uit onze reiservaringen en uitvoerige vergelijkingen hebben we een aantal favoriete Nederlandse vliegticket aanbieders gekozen. Hier kan je het beste de goedkoopste vluchten zoeken en door goede deals met airlines hebben zij de beste prijzen. Het kan ook zeker geen kwaad om deze aanbieders onderling ook nog eens te vergelijken.

Cheaptickets.nl
Vliegtickets.nl