Visum Malediven

Visum Malediven

Je hebt een visum nodig om de Malediven binnen te komen, echter hoef je hier bijna niks voor te regelen voor je vertrek en is het helemaal gratis. Ideaal dus om een extra stempel in je paspoort te scoren. Dit geldt niet alleen voor de Nederlandse nationaliteit, maar voor alle nationaliteiten.

Visum on arrival

Bij aankomst in de Malediven overhandig je aan de douanier een formulier met jouw gegevens. Dit formulier krijg je ter plekke of alvast in het vliegtuig naar de archipel. Zodra je door de keuring heen bent krijg je kosteloos een visum van 30 dagen.

Je hebt een paar hele simpele voorwaarden en benodigdheden om het visum Malediven te verkrijgen:

  • Een geldig visum, dat nog minstens 3 maanden geldig is bij je vertrek uit de Malediven.
  • Genoeg ruimte in je paspoort voor de nieuwe stempel.
  • Een reservering van je eerste overnachting in de Malediven.
  • Bewijs dat je binnen 30 dagen het land weer verlaat – in tegenstelling tot veel andere landen willen ze hier in de Malediven wel degelijk naar vragen.

E-Visums

Als je online een visum wilt aanvragen kun je gebruik maken van de site E-Visums.nl. Dit is een betrouwbare, Nederlandse site met veel ervaring en een uitstekende service. Ideaal als je met iDeal wilt betalen, een gecompliceerdere visumaanvraag hebt of graag je aanvraag doet bij een partij met een goede helpdesk. Voor de Malediven is het voor de meeste reizigers niet nodig om online een visum aan te vragen.

Visum Malediven verlengen

Als je niet genoeg kunt krijgen van de prachtige stranden heb je nog de mogelijkheid om je visum te verlengen. Dit kan eenmalig en kan je ter plekke regelen. Je kunt dan maximaal 90 dagen in de Malediven verblijven.

Wees sociaal