Backpack kopen

Backpack kopen

Je gaat backpacken en je hebt daarom een backpack nodig. Je hebt zoveel keuzes als je een backpack gaat kopen dat je er wel aandacht aan moet besteden. Je moet er namelijk zoveel mee lopen, sjouwen, vervoeren en reizen dat een slechte backpack je vast irritatie gaat opleveren, al helemaal als ie ergens in the middle of nowhere kapot gaat. Waar we je op deze site dan ook zoveel mogelijk aanraden alles goedkoop te doen, kun je aan je backpack beter net iets meer uitgeven. Investeer liever wel die 30 euro extra in een betere rugzak om heel wat problemen te besparen. Voor een goede backpack betaal je €100 tot €200.

Welke backpack kopen?

Een veel gehoorde vraag waar niet altijd een goed antwoord op is. Het is namelijk compleet afhankelijk van de hoeveelheid die je mee wilt nemen. We zijn backpackers tegengekomen die zo goed als niks hadden meegenomen en alles ter plekke kochten maar het tegenovergestelde hebben we ook gezien. Bedenk daarom eerst voor jezelf wat jouw plannen op dit gebied zijn. Gemiddeld moet je denken aan een backpack van 50 tot 60 liter. Een daypack is ook handig om te hebben. Dit is een kleinere rugzak (20 tot 30 liter) die je meeneemt naar de stad, op excursie of als je een activiteit onderneemt. Je wilt natuurlijk niet de hele dag met al je spullen rond lopen. We vinden merken over het algemeen vrij onbelangrijk. Bij het kopen van een backpack maken we een uitzondering. Uit, helaas vrij slechte, eigen ervaringen is gebleken dat een goedkopere backpack bijna altijd van mindere kwaliteit is, wat het een slechte investering maakt.

Onze favoriete backpacks

Waar je backpack kopen online?

Een goede keuze is Backpackspullen. Zij zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in backpacks. Ze hebben een groeiend aanbod backpacks en bovendien zijn ze goed geprijsd. Naast backpacks kun je hier ook veel andere benodigdheden voor je reis aanschaffen. Gebruik de kortingscode “backpackeninazie” voor 5% korting op het gehele assortiment. Er zijn nog een beperkt aantal kortingscodes beschikbaar, dus wees er op tijd bij.