Rondreis Azië

Rondreis Azië

Als je toch niet wilt gaan backpacken, maar toch dit geweldige continent wilt bezoeken, is een rondreis door Azië de beste optie. De rondreis is zo georganiseerd dat je binnen een korte tijd veel ziet. Als je bijvoorbeeld Thailand bezoekt, kun je binnen twee of drie weken alle hoogtepunten bekijken. Dan zie je niet alleen de prachtige tempels, maar ook de stranden en de natuur. Je kunt kiezen voor een individuele rondreis of voor een groepsrondreis. Naar bijna elk land in Azië worden rondreizen georganiseerd, dus je kunt zelf kiezen welk land je het meest aanspreekt.

Waar een rondreis Azië boeken?

Er zijn ontzettend veel aanbieders van een rondreizen door Azië, maar er zijn er een aantal die er in onze ogen bovenuit springen. Deze partijen hebben allemaal veel ervaringen, worden altijd goed beoordeeld en hebben bovendien gunstige prijzen. Ze bieden allemaal andere reizen aan, je doet er daarom het beste aan meerdere aanbieders te bekijken en kijken welke reis jou het leukst lijkt. De aanbieders in het menu aan de linkerkant van de pagina zijn onze favorieten!

Wat te zien?

Je kunt zo ontzettend veel zien tijdens je rondreis door Azië dat we slechts een aantal hoogtepunten kunnen noemen. Bezienswaardigheden die tot de mooiste van de hele wereld behoren zijn de Chinese Muur, de Taj Mahal en Angkor Wat. Deze drie liggen helaas behoorlijk ver uit elkaar en zijn daarom moeilijk om tijdens één rondreis allemaal te bezoeken. Angkor Wat bijvoorbeeld wordt vaak bezocht in rondreizen die ook veel hoogtepunten van Thailand aandoen. De Chinese Muur is dan weer goed te combineren met een bezoek aan Xi’an, waar het indrukwekkende Terracotta leger te zien is. Maar er zijn natuurlijk nog duizenden andere dingen te zien. De meeste rondreizen door Azië hebben een bepaald thema. Kies zelf de reis die jou het leukst lijkt.

Wat te doen?

Behalve veel dingen bekijken is er natuurlijk ook genoeg te doen. Denk alleen al aan de honderden eilanden waar je heerlijk kunt duiken. Natuurliefhebbers kunnen prachtige tochten maken door de bergen. Als je meer van het stadsleven houdt, kun je winkelen, uit eten gaan of andere activiteiten ondernemen.