Backpack Reisverzekering

Backpack Reisverzekering

Een backpack reisverzekering afsluiten voor je reis door Azië is iets wat je zeker moet doen. De meeste backpackers houden wel van een feestje en dan zit een ongeluk natuurlijk altijd in een klein hoekje. Als je dan moet worden opgenomen in het ziekenhuis kunnen de kosten behoorlijk oplopen als je geen reisverzekering hebt. Je kunt kiezen uit een paar verschillende opties in het afsluiten van een verzekering. Hier onder staan de beste opties voor jou reis beschreven.

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering sluit je specifiek af voor de periode waar op je reis gaat. Als je voor enkele weken op reis gaat en de rest van het jaar niet of nauwelijks weg bent is dit voor jou de beste keuze. Deze reisverzekering sluit je specifiek voor deze reis af. Europeesche Verzekeringen is wat ons betreft de beste keuze als het gaat om het aansluiten van een kortlopende reisverzekering voor backpackers.

Kortlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Als je langer weggaat kun je beter een doorlopende reisverzekering afsluiten. Deze is in principe onafhankelijk van je vakantie en kost jaarlijks een bepaald bedrag. Deze optie is voor de meeste reizigers voldoende, maar voor backpackers zit er wel een groot nadeel aan. Met een doorlopende reisverzekering mag je namelijk maar een beperkt aantal dagen achter elkaar reizen. Als je dus een lange reis wilt maken heb je hier niet voldoende aan. Bij veel verzekeraars is het maximum aangesloten dagen ongeveer 90 Kijk op FBTO voor het afsluiten van een doorlopende reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0