Visum Vietnam aanvragen

Visum Vietnam aanvragen

Als je naar Vietnam vliegt kan je een visum on arrival krijgen. Om hiervoor in aanmerking te komen heb je een autorisatiebrief nodig. Hier kan je zelf niet aan komen, maar hiervoor heb je een derde partij nodig met contacten bij de Vietnamese douane. Wij hebben een lokale partner in Vietnam die deze contacten heeft. Door gebruik te maken van een bedrijf gevestigd in Vietnam vermijden we hoge kosten die hier in Nederland wel spelen. Hierdoor kunnen de autorisatiebrieven voor een ontzettend goedkope prijs aanbieden.

Tips en voorwaarden:

Voor de duidelijkheid nog een aantal tips en voorwaarden.
– We mailen de autorisatiebrief naar je toe. Je kunt het visum dus overal ter wereld aanvragen, zo lang je maar toegang hebt tot je mail. Wel zo makkelijk.
– Als je de brief binnen hebt is dit dus nog niet je volledige visum. Je neemt de brief mee naar het immigratiekantoor op het vliegveld en daar krijg je – na het betalen van $25 p.p. bij een Single Entry of $50 p.p. bij een Multiple Entry – je volledige visum pas. Dit zijn onontkoombare kosten die je ter plekke betaalt aan de Vietnamese overheid. Super makkelijk dus, je hoeft alleen onderstaand formulier in te vullen. Bovendien is het ook verreweg de goedkoopste optie.
– Je kunt kiezen uit een visum van 1 of 3 maanden. Vietnam is een groot land, met ontzettend veel interessante bestemmingen. Daarom raden wij – als de tijd het toelaat – altijd een visum van 3 maanden aan voor Vietnam.
– Daarnaast heb je de keuze uit een Single Entry of Multiple Entry. Dit laatste visum heb je nodig als je tussendoor Vietnam wilt verlaten. Als je dat niet van plan bent heb je aan een Single Entry voldoende.
– Om kosten en tijd te besparen zet de Vietnamese overheid meerdere personen op dezelfde uitnodigingsbrief. Dit houdt in dat er andere willekeurige personen op dezelfde brief staan. Als je dat niet wilt kan je voor een kleine meerprijs (€3,50 p.p.) een privé brief aanvragen, dan staan alleen jouw gegevens op de brief.
– Betalen kan met iDEAL, PayPal of een creditcard.

Kosten autorisatiebrief:

Type visum: Prijs p.p.:
1 maand – Single Entry € 13,00
1 maand – Multiple Entry € 17,00
3 maanden – Single Entry € 19,00
3 maanden – Multiple Entry € 27,50

Beoordelingen:

[widgets_on_pages id=”Reviewss”]
Corona update:
Op 13/03/2019 heeft de Vietnamese regering besloten alle e-visa en visa-on-arrival tijdelijk stop te zetten voor alle Europese nationaliteiten. Als er meer informatie is zullen we dit zo snel mogelijk delen.