Withlocals Thailand

Withlocals Thailand

Thailand is prachtig en ongekend populair. Doordat dit land zoveel toeristen aantrekt zijn steeds meer tours en activiteiten gestandaardiseerd. Wij begrijpen het als je op zoek wilt naar de authenticiteit van het land en de bevolking. Je reist waarschijnlijk naar Azië, omdat je het eten wilt proeven, de tempels wilt betreden en de natuur wilt ruiken. Met wie kun je dat beter doen dan met locals, die je echt iets vertellen over hun cultuur en natuur? Dit dachten de mensen die Withlocals oprichtten ook. Withlocals is een platform waarop lokalen activiteiten en eten aanbieden. Zo beleef je het echte Thailand.

Eten, tours en activiteiten

Thailand ontdekken met locals is niet alleen leuk, maar ook zinvol omdat je de lokale bevolking steunt. Verder is Withlocals een van de weinige organisaties die het gemakkelijk maakt een privéactiviteit te boeken. Zo schuif je alleen, of met je reisgenoot, bij de Thai thuis aan om heerlijk te dineren. Er is meer; massagecursussen, bootcamp, beeldhouwcursussen met fruit en groenten, weefcursussen, Muay Thai lessen, verblijven in een community, fotografiecursussen, kookcursussen en meer. Daarnaast zijn er locals die je graag meenemen naar een markt of een onontdekt stukje natuur. De meest opvallende activiteit die je via Withlocals in Thailand kunt ondernemen vinden wij ‘Become a Tuk Tuk driver’. Boek je deze activiteit, dan ga je met een Engelssprekende, voormalig monnik een dag op pad in een Tuk Tuk. Jij rijdt. Tijdens je rit bezoek je traditionele bergdorpjes, zie je ongerepte natuur, ga je naar de markt en bekijk je tempels. Klinkt een stuk beter dan een volle tourbus, toch?

Withlocals

Withlocals is betrouwbaar. De organisatie heeft persoonlijk contact gehad met de lokalen die aangesloten zijn bij de organisatie. Je kunt reviews lezen van mensen die de activiteit ondernomen hebben. Withlocals houdt 20% van je betaling om de administratiekosten te dekken. Eerlijk, vinden wij.

Hoe het werkt

De website van Withlocals is duidelijk en de stappen zijn simpel; je schrijft je in, zoekt een leuke activiteit, boekt en gaat er naartoe. Dat je je activiteit via een website kunt boeken is sowieso best luxe in Zuidoost-Azië. Zo weet je zeker dat je een afspraak hebt en dat je een eerlijke prijs betaalt. Dat scheelt je tijd die je anders bij de tourbureaus zou doorbrengen.

Wees sociaal