Zien en doen Thailand

Zien en doen Thailand

Er is zoveel te zien en te doen in Thailand dat het handig is om een overzichtje te hebben. Een beknopt overzicht vind je hieronder, voor meer informatie kan je doorklikken naar de verschillende pagina’s.

Zien in Thailand

Alleen al de ontelbare hoeveelheid aan tempels moet je weken kunnen bezighouden. Maar er is nog veel meer te zien in Thailand. Denk aan de schitterende natuur in het noorden van Thailand met watervallen, bergen en unieke hilltribe dorpjes. Meer natuur zie je in een van de van de nationale parken in het land. In het zuiden van het land zie je een heel andere natuur. Een tropisch klimaat in combinatie met een grote kustlijn geeft een heel ander gevoel dan in het noorden.

Doen in Thailand

Wij zijn nog geen land in de wereld tegengekomen waar je meer dingen kunt doen dan in Thailand. Het land is zo divers dat echt niemand zich hier hoeft te vervelen. In het zuiden van Thailand kan je natuurlijk heerlijk zonnen en zwemmen maar ook duiken is hier perfect mogelijk. Ook kan je hier erg goed uitgaan met natuurlijk de bekende Full Moon feesten op Koh Phangan. In de hoofdstad Bangkok kan je alles doen wat je in een absolute wereldstad verwacht, van winkelen tot uitgaan tot de vele tempels bekijken. Vergeet ook zeker niet om een kookcursus te volgen zodat je thuis ook Thais kan koken. De sportievelingen onder ons kunnen een weekje Muay Thai lessen nemen of gewoon een wedstrijd bezoeken.

Bezienswaardigheden

Bekijk ook ons overzicht van de mooiste bezienswaardigheden Thailand. Veel van deze hoogtepunten worden door alle rondreizen in Thailand aangedaan en dat is zeker niet zonder reden. Een van onze favorieten is de Gouden Driehoek. Het drielandenpunt waar Thailand, Myanmar en Laos kruisen en het gebied dat berucht is om de opium productie.

Eilanden

Thailand heeft een groot aantal kleine en grotere eilanden. Vooral in de Andaman Zee vind je schitterende eilandjes omgeven door prachtig helder water. Het grote en drukbezochte Phuket is een goed uitgangspunt om de vele eilanden in Thailand te bezoeken.

Wees sociaal