Withlocals Sri Lanka

Withlocals Sri Lanka

Sri Lanka is niet zo toeristisch als Zuidoost-Azië. Het land en de bevolking zijn daardoor nog heel puur. Het eiland telt veel vriendelijke bewoners, theeplantages en vermeldingen op UNESCO’s werelderfgoedlijst. De locals laten deze mooie plekken graag aan je zien. Withlocals helpt hen daarbij. Withlocals is een platform waarop lokalen activiteiten en eten aanbieden. Zo zie je meer van Sri Lanka.

Eten, tours en activiteiten

Sri Lanka ontdekken met locals is niet alleen leuk, maar ook zinvol omdat je de lokale bevolking steunt. Verder is Withlocals een van de weinige organisaties die het gemakkelijk maakt een privéactiviteit te boeken. Zo wandel je met een vriendelijke local door een stukje ongerepte natuur. Er is meer; stadswandelingen, jungletours, grotten, treintours, trektochten door de bergen, kookcursussen, fietstours, Reiki- en mediteersessies, dolfijnen spotten, pottenbakworkshops, Tuk Tuk rijden, safari en nog meer.

Een opvallende activiteit is ‘Be a Tea Plucker at the Hatale Tea Plantation’. In drie uur leer je alles over theebladeren. In die tijd oogst je ze ook, kijk je mee in bij het verwerken en verpakken van de thee en natuurlijk proef je de warme drank. Deze dingen doe je terwijl je je bevindt in een bijzonder groene omgeving.

Withlocals

Withlocals is betrouwbaar. De organisatie heeft persoonlijk contact gehad met de lokalen die aangesloten zijn bij de organisatie. Je kunt reviews lezen van mensen die de activiteit ondernomen hebben. Withlocals houdt 20% van je betaling om de administratiekosten te dekken. Eerlijk, vinden wij.

Hoe het werkt

De website van Withlocals is duidelijk en de stappen zijn simpel; je schrijft je in, zoekt een leuke activiteit, boekt en gaat er naartoe. Dat je je activiteit via een website kunt boeken is sowieso best luxe in Zuidoost-Azië. Zo weet je zeker dat je een afspraak hebt en dat je een eerlijke prijs betaalt. Dat scheelt je tijd die je anders bij de tourbureaus zou doorbrengen.

Wees sociaal