Withlocals Singapore

Withlocals Singapore

In Singapore zijn weinig bezienswaardigheden, de zoo daargelaten. Het is vooral interessant een wijk te bezoeken en daar je ogen uit te kijken. Als je dit doet, is het altijd fijn om iemand bij je te hebben die de weg en de leukste spots kent. Iemand die wat kan vertellen over de gebouwen. Iemand die er zelf herinneringen bij heeft of iemand die nog weet hoe het er vroeger uitzag. Iemand als een local. Withlocals helpt je zo iemand te vinden. Withlocals is een platform waarop lokalen activiteiten en eten aanbieden. Zo leer je nog eens wat over de plek waar je bent.

Eten, tours en activiteiten

Singapore ontdekken met locals is niet alleen leuk, maar ook zinvol omdat je de lokale bevolking steunt. Verder is Withlocals een van de weinige organisaties die het gemakkelijk maakt een privéactiviteit te boeken. Zo schuif je alleen, of met je reisgenoot, bij een gezin aan om van de Singaporese keuken te genieten. Er is meer; stadswandelingen, fietstours, fototours, themaparktours, kookcursussen, vintage shoptour en nog meer.

De meest opvallende activiteit die je via Withlocals in Singapore kunt ondernemen vinden wij ‘Become a Spiderman in Singapore’. Neem je deel aan deze activiteit, dan krijg je een workshop parkour. Parkour is een loopdiscipline waarbij je hindernissen tegenkomt. Rennen, springen, rollen, landen; je gaat van alles doen. Je krijgt uitleg over de technieken, het ontstaan en de filosofie van parkour. Je verlegt je grenzen terwijl je de obstakels in de stad vloeiend overwint.

Withlocals

Withlocals is betrouwbaar. De organisatie heeft persoonlijk contact gehad met de lokalen die aangesloten zijn bij de organisatie. Je kunt reviews lezen van mensen die de activiteit ondernomen hebben. Withlocals houdt 20% van je betaling om de administratiekosten te dekken. Eerlijk, vinden wij.

Hoe het werkt

De website van Withlocals is duidelijk en de stappen zijn simpel; je schrijft je in, zoekt een leuke activiteit, boekt en gaat er naartoe. Dat je je activiteit via een website kunt boeken is sowieso best luxe in Zuidoost-Azië. Zo weet je zeker dat je een afspraak hebt en dat je een eerlijke prijs betaalt. Dat scheelt je tijd die je anders bij de tourbureaus zou doorbrengen.

Wees sociaal