Visum Nepal

Visum Nepal

Alle toeristen die reizen naar Nepal hebben een visum nodig bij het binnengaan van het land. Er zijn verschillende visums te verkrijgen, afhankelijk van hoe lang je in Nepal wilt verblijven. De prijzen voor de verschillende visums zijn: 5 Amerikaanse dollar voor een visum Nepal van 1 dag, voor 15 dagen 25 dollar, 40 dollar voor 30 dagen en 90 dagen kost je 100 dollar.

Alle informatie over Nepal op BackpackenInAzie.nl is geschreven voor de verwoestende aardbeving van 25 april 2015. Tijdens deze ramp zijn vele bezienswaardigheden verwoest. Ook de infrastructuur heeft grote schade opgelopen. Hou er rekening mee dat onze informatie momenteel niet up to date is. Wel raden we iedereen aan Nepal weer te bezoeken. In dit blog dat we hebben geschreven lees je over de nieuwe situatie en waarom je Nepal juist nu niet moet overslaan!

Visum Nepal verkrijgen

Je hebt een paar verschillende opties in het verkrijgen van een visum Nepal. Voor de meeste reizigers is de beste optie gewoon bij aankomst in Nepal je visum te regelen. Bij aankomst op de luchthaven van Kathmandu kan je zonder problemen een visum krijgen. Ook op de meeste, populaire, grensovergangen ontvang je voor dezelfde prijzen een visum. We hebben wel een aantal verhalen gehoord van reizigers dat Nepalese grens medewerkers soms bijzonder vervelend kunnen doen over zaken als de foto in je paspoort. Erger dan in andere landen. Als je speciale wensen hebt met betrekking tot je visum of gewoon alles liever van te voren hebt geregeld kan je bij het Nepalese Consulaat in Amsterdam een visum aanvragen.

YourVisa

YourVisa is een visumbureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van visa voor landen in Oost-Europa, Afrika en Azië. Voor deze landen verzorgen zij zowel toeristische als zakelijke visa, en daarnaast bieden zij ook uitnodigingen aan voor de landen waarvoor dit noodzakelijk is. Door de jarenlange ervaring van YourVisa en de goede connecties die zij in die periode hebben opgebouwd, zijn zij in staat om hun diensten tegen een scherp tarief aan te bieden. YourVisa streeft ernaar om een goede service te bieden. Zo proberen zij hun klanten altijd persoonlijk te helpen en van advies te voorzien. Een ideaal begin voor als je gaat backpacken!

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0