Withlocals Maleisie

Withlocals Maleisie

In Maleisië vind je alles wat je op reis wilt tegenkomen; natuur, cultuur en zee. Oja, en een heleboel andere reizigers. Maleisië is niet groot, maar beschikt nog steeds over plekken waar bijna geen toeristen komen. Locals kennen deze plekken. Withlocals brengt je met Maleisiërs in contact, zodat jij kennis kunt maken met het authentieke Maleisië. Withlocals is een platform waarop lokalen activiteiten en eten aanbieden. Bekijk het eens van de andere kant.

Eten, tours en activiteiten

Maleisië ontdekken met locals is niet alleen leuk, maar ook zinvol omdat je de lokale bevolking steunt. Verder is Withlocals een van de weinige organisaties die het gemakkelijk maakt een privéactiviteit te boeken. Zo schuif je alleen, of met je reisgenoot, bij Maleisiërs thuis aan om van de lokale keuken te proeven. Er is meer; stadswandelingen, kunsttours, fotoshoots en –tours, tripjes naar grotten en eilanden, nachtmarkten, het nachtleven ontdekken met locals en nog meer. Een uitdagende activiteit die Withlocals aanbiedt is ‘Practice your jungle survival skills’. In drie dagen trek je door de indrukwekkende, Maleisische jungle. Je gids leert je hoe de natuur je ‘supermarkt’ kan zijn. Dat voelt goed.

Withlocals

Withlocals is betrouwbaar. De organisatie heeft persoonlijk contact gehad met de lokalen die aangesloten zijn bij de organisatie. Je kunt reviews lezen van mensen die de activiteit ondernomen hebben. Withlocals houdt 20% van je betaling om de administratiekosten te dekken. Eerlijk, vinden wij.

Hoe het werkt

De website van Withlocals is duidelijk en de stappen zijn simpel; je schrijft je in, zoekt een leuke activiteit, boekt en gaat er naartoe. Dat je je activiteit via een website kunt boeken is sowieso best luxe in Zuidoost-Azië. Zo weet je zeker dat je een afspraak hebt en dat je een eerlijke prijs betaalt. Dat scheelt je tijd die je anders bij de tourbureaus zou doorbrengen.

Wees sociaal