Withlocals Indonesie

Withlocals Indonesie

In Indonesië ga je vast veel tempels bezoeken. Ze zijn prachtig. Tegelijkertijd ben je benieuwd hoe de lokale bevolking leeft, hoe zij hun dag spenderen en wat ze eten. Je weet alleen niet goed hoe je daarachter kunt komen. Is het oké om te vragen of je bij mensen binnen mag kijken? Withlocals zorgt dat dit kan op een fatsoenlijke manier. Withlocals is een platform waarop lokalen activiteiten en eten aanbieden. Zo kom je nog eens ergens.

Eten, tours en activiteiten

Indonesië ontdekken met locals is niet alleen leuk, maar ook zinvol omdat je de lokale bevolking steunt. Verder is Withlocals een van de weinige organisaties die het gemakkelijk maakt een privéactiviteit te boeken. Zo schuif je alleen, of met je reisgenoot, bij Indonesiërs thuis aan om heerlijk te dineren. Er is meer; dolfijnen spotten, stadswandelingen, traditionele bergdorpen, ongerepte natuur, tempeltours, trektochten in de bergen en op vulkanen, raften op de rivier, kunst in allerlei vormen, surflessen, meditatiesessies en nog meer. Een opvallende activiteit die je via Withlocals kunt boeken is ‘Mepantigan Balinese Mud Games’. Kies je voor deze activiteit, dan ga je de modderige, Balinese rijstvelden in om met een groep harmonieuze spellen te spelen. Denk hierbij aan modderkussengevecht, massages in de modder en modderbodypainting. Leef je uit.

Withlocals

Withlocals is betrouwbaar. De organisatie heeft persoonlijk contact gehad met de lokalen die aangesloten zijn bij de organisatie. Je kunt reviews lezen van mensen die de activiteit ondernomen hebben. Withlocals houdt 20% van je betaling om de administratiekosten te dekken. Eerlijk, vinden wij.

Hoe het werkt

De website van Withlocals is duidelijk en de stappen zijn simpel; je schrijft je in, zoekt een leuke activiteit, boekt en gaat er naartoe. Dat je je activiteit via een website kunt boeken is sowieso best luxe in Zuidoost-Azië. Zo weet je zeker dat je een afspraak hebt en dat je een eerlijke prijs betaalt. Dat scheelt je tijd die je anders bij de tourbureaus zou doorbrengen.

Wees sociaal