Withlocals India

Withlocals India

India is een bijzonder en enerverend land. Je kunt ontzettend veel zien en doen in India, maar het kan ook overweldigend druk zijn en lastig om te bereizen. De vele mooie tempels en andere hoogtepunten en de interessante cultuur zijn wel goede redenen om het land te bezoeken. De tips en adviezen van de lokale bevolking kunnen je hier erg goed bij helpen. De Nederlandse organisatie Withlocals organiseert voor jou het contact met deze locals in India. Op dit online platform bieden de locals een variëteit aan activiteiten aan. Door aan deze activiteiten deel te nemen leer je het land op een totaal andere manier kennen, een hele leuke manier vinden wij.

Eten, tours en activiteiten

Naast dat het gewoon ontzettend leuk is om met locals op stap te gaan, help je ze hier ook mee. Er is nog veel armoede in India en wat teruggeven aan de lokale bevolking is daarom altijd meegenomen. Achter deze activiteiten zitten namelijk geen grote reisorganisaties die veel winst maken, maar echte locals.

Er zijn veel verschillende activiteiten waaruit je kunt kiezen. De beroemde Indiase keuken is goed vertegenwoordigd op dit platform. Er worden meerdere kookcursussen aangeboden, in verschillende steden in India. Ook zijn er een aantal leuke stadstours waaruit je kunt kiezen. Zo leer je de stad kennen door de ogen van een local. Als je van fotografie houdt zitten er ook een paar leuke trips voor je bij. De locals laten je dan de meest fotogenieke spots zien en geven je eventueel wat tips.

Het maakt niet uit of je deze activiteiten alleen wilt doen, of met wat reisgenoten. Dit is ook een groot voordeel ten opzichte van andere organisaties.

Withlocals

Withlocals is betrouwbaar. De organisatie heeft persoonlijk contact gehad met de lokalen die aangesloten zijn bij de organisatie. Je kunt reviews lezen van mensen die de activiteit ondernomen hebben. Withlocals houdt 20% van je betaling om de administratiekosten te dekken. Eerlijk, vinden wij.

Hoe het werkt

De website van Withlocals is duidelijk en de stappen zijn simpel; je schrijft je in, zoekt een leuke activiteit, boekt en gaat er naartoe. Dat je je activiteit via een website kunt boeken is sowieso best luxe in Zuidoost-Azië. Zo weet je zeker dat je een afspraak hebt en dat je een eerlijke prijs betaalt. Dat scheelt je tijd die je anders bij de tourbureaus zou doorbrengen.

Wees sociaal