Withlocals Filipijnen

Withlocals Filipijnen

Op de Filipijnen hangt een andere sfeer dan in andere Zuidoost-Aziatische landen. Dit heeft het land te danken aan het katholicisme, de overheersende geloofsovertuiging op de eilanden. Daarbij zijn de Filipijnen niet altijd gespaard gebleven door de natuur. Om verhalen te horen en de cultuur te begrijpen heb je locals nodig. De mensen achter Withlocals organiseren dit contact. Withlocals is een platform waarop lokalen activiteiten en eten aanbieden. Zo weet je wat er echt speelt op de Filipijnen.

Eten, tours en activiteiten

De Filipijnen ontdekken met locals is niet alleen leuk, maar ook zinvol omdat je de lokale bevolking steunt. Verder is Withlocals een van de weinige organisaties die het gemakkelijk maakt een privéactiviteit te boeken. Zo schuif je alleen, of met je reisgenoot, bij een gezin aan om lokale lekkernijen te proeven. Er is meer; walvishaaien spotten, tai chi, wildlife tours, stadswandelingen, afgelegen stranden, trektochten, yoga, jungle tours, kookcursussen, zelfverdedigingscursussen, kunst in allerlei vormen en nog meer.

Een bijzondere activiteit die je via Withlocals op de Filipijnen kunt boeken via Withlocals is ‘Pinony Ink: Manila Tattoo Workshop!’ Tijdens deze workshop leer je het proces van het zetten van een tatoeage. Daarbij vertellen Kat en Sammy je over de lokale tattoosubcultuur. Het tatoeëren oefen je op varkenshuid. Als je durft, mag je je eigen tatoeage zetten.

Withlocals

Withlocals is betrouwbaar. De organisatie heeft persoonlijk contact gehad met de lokalen die aangesloten zijn bij de organisatie. Je kunt reviews lezen van mensen die de activiteit ondernomen hebben. Withlocals houdt 20% van je betaling om de administratiekosten te dekken. Eerlijk, vinden wij.

Hoe het werkt

De website van Withlocals is duidelijk en de stappen zijn simpel; je schrijft je in, zoekt een leuke activiteit, boekt en gaat er naartoe. Dat je je activiteit via een website kunt boeken is sowieso best luxe in Zuidoost-Azië. Zo weet je zeker dat je een afspraak hebt en dat je een eerlijke prijs betaalt. Dat scheelt je tijd die je anders bij de tourbureaus zou doorbrengen.

Wees sociaal