Withlocals Cambodja

Withlocals Cambodja

Cambodja is een geweldig land, met ontzettend veel te zien en te doen. In de tempels van Angkor heeft het land een van de hoogtepunten van heel Zuidoost-Azië. Daarnaast heeft Cambodja mooie landschappen. Een groot gedeelte van de bevolking werkt in de landbouw. Deze lokale bevolking zien en de landschappen verkennen doe je het best aan de hand van de adviezen van locals. De organisatie Withlocals organiseert voor jou het contact met deze locals. Op dit platform bieden lokalen activiteiten aan. Door hier aan deel te nemen leer je wat er echt bij de bevolking speelt.

Eten, tours en activiteiten

Cambodja ontdekken met locals is niet alleen ontzettend leuk, maar je doet op deze manier ook iets terug voor de lokale bevolking. Het zijn geen grote reisorganisaties die deze activiteiten organiseren, maar de doorsnee bevolking. Een ander voordeel van Withlocals is dat je geen grote groepen nodig hebt om de activiteiten te doen. Een privéactiviteit ondernemen is goed mogelijk, maar ook met een reisgenoot.

Je kunt uit meerdere verschillende activiteiten kiezen. Zo kun je door een local georganiseerde fietstour maken door het platteland. Een geweldige manier om van het gebruikelijke pad te gaan en om meer van het land te zien. Er zijn ook een aantal tours waarbij locals je laten zien hoe zij leven. Dit is natuurlijk helemaal een ideale mogelijkheid om meer over de cultuur en de manier van leven te leren. Ook worden er verschillende kookcursussen gegeven en je kan zelf op een plaatselijke tractor een tocht maken naar een aflegen tempel.

Withlocals

Withlocals is betrouwbaar. De organisatie heeft persoonlijk contact gehad met de lokalen die aangesloten zijn bij de organisatie. Je kunt reviews lezen van mensen die de activiteit ondernomen hebben. Withlocals houdt 20% van je betaling om de administratiekosten te dekken. Eerlijk, vinden wij.

Hoe het werkt

De website van Withlocals is duidelijk en de stappen zijn simpel; je schrijft je in, zoekt een leuke activiteit, boekt en gaat er naartoe. Dat je je activiteit via een website kunt boeken is sowieso best luxe in Zuidoost-Azië. Zo weet je zeker dat je een afspraak hebt en dat je een eerlijke prijs betaalt. Dat scheelt je tijd die je anders bij de tourbureaus zou doorbrengen.

Wees sociaal