Visum Japan

Visum Japan

Over het visum Japan kunnen we kort zijn. Je hebt het niet nodig. Bij aankomst in Japan heb je alleen een geldig paspoort nodig, verder niks. Je krijgt een stempel in je paspoort en daarmee een visum voor 90 dagen. In tegenstelling tot bijna elk ander land in de wereld hoeft je paspoort zelfs niet zes maanden na vertrek geldig te zijn. Zolang het maar geldig is bij aankomst.

Wees sociaal

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0